[CONVOCATÒRIA] Assemblea Transversal 18-03-12

[CAT]

Queden poc més de dos mesos per la data assenyalada de la pròxima movilització global que tindrà lloc el 12 i 15 de maig, per això es llença la covocatòria tant des de l’espai de coordinació com des de l’AGcat a començar a preparar aquesta movilització mundial amb una assemblea transversal, oberta a totes aquelles persones i assemblees que vulguin col·laborar amb la organització d’aquest event.
La primera reunió d’aquesta assemblea tindrà lloc diumenge 18 de març a la plaça que s’extén al voltant de la glòrieta del parc de la ciutadella, just davant de la font de les estatues.
La jornada començarà a les 11 del matí i s’extendrà al llarg de tot el dia, així que porteu el vostre entrepà o tuper per fer un dinar de germanor tots plegats!

Aprofitem per informar que dilluns dia 12 se celebrarà una reunió per prepar la jornada a l’espai Aureas (c/ Sardenya 261) a les 18h. Si teniu algun dubte o voleu fer arribar alguna proposta i no podeu assistir a la trobada, podeu utiitzar el correu de contacte 12m15mBCN@gmail.com

Salut i revolució!

[CAS]

Quedan poco mas de dos meses para la fecha señalada de la próxima movilización global que tendrà lugar el 12 y 15 de mayo, por eso se lanza la convocatória tanto des de l’espai de coordinació com des de la AGcat a empezar a preparar esta movilización mundial con una asamblea transversal, abierta a todas aquellas personas y asambleas que quieran colaborar en la organización de este evento.
La primera reunión de esta asamblea tendrá lugar domingo 18 de marzo en la plaza que se extiende alrededor de la glorieta del parque de la ciutadella, juste enfrente de la fuente de las estatuas.
La jornada empezará a las 11 de la mañana y se extenderá a lo largo de todo el dia, así que traed vuestro bocadillo o tuper para comer todos juntos!

Aprovechamos para informar que el lunes dia 12 se celebrará una reunión para preparar la jornada en el espacio Aureas (c/ Serdenya 261) a las 18h. Si teneis alguna duda o quereis hacer llegar alguna propouesta y no podeis asistir al encuentro, podeis utilizar el correo de contacto 12m15mBCN@gmail.com

Salud y revolución!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s