[COMUNICAT] VAGA DE FAM PELS CINC IMPUTATS DEL 15 M DE SANTA PERPÈTUA DE MOGODA

 
Properes convocatories
  • Concentració als Jutjats de Sabadell el día 22 d’octubre a les 9:45 hores per la declaració de la policia local (Avda. Francesc Macià, 34-36 Sabadell, Bcn)
  • Concentració al Ajuntament de Santa Perpetua el 30 d’octubre de 2013 a les 19 hores per la celebració del pleno (Plaza de la Vila, Santa Perpètua, Bcn)
  • Dos companys faràn vaga de fam i serà a la plaza del ayuntamiento fins aconseguir els objectius de les seves peticions.
Para seguir la huelga mira los vídeos de Toca pelotas de goma https://bambuser.com/channel/Toca+Pelotas+de+Goma
 

COMUNICADO

Des   de Santa Perpètua de Mogoda a la província de Barcelona, ens dirigim a   vosaltres per exposar el que passa a la nostra localitat .
 
Cinc   membres del 15M de Santa Perpètua es troben imputats per defensar una   família. Una família sense cap tipus de recursos composta per una   parella i els seus tres fills amb edats compreses entre 6 mesos i 3  anys  que van ocupar un habitatge que es trobava buit des de feia 7  anys.  Aquest habitatge els va ser facilitat pel 15M del Vallès  Occidental.
 
La   família ha estat sotmesa a xantatge per part de l’ajuntament al   oferir-li l’alternativa de decidir entre obtenir ajuda alimentària o   deixar l’habitatge. Fet pel que queda molt clar quin és el tarannà   social d’aquest ajuntament d’esquerres d’ICV que governa en coalició  amb  CiU i PCCA.
 
El   desig de reclamar aquest dret inviolable d’un ciutadà (com és el dret  a  l’habitatge) ens va portar a plantejar, abans de l’inici del Ple   Municipal del dia 30 de maig, quatre preguntes reivindicatives, les   quals no se’ns va deixar llegir. Aquesta negativa va ser acompanyada   d’insults i amenaces per un grup de quatre persones afins a ICV, per la   qual cosa se’ns va expulsar del ple municipal per la policia local amb   empentes i agressions. Tots aquests fets han donat com a resultat una   denúncia penal a 5 companys del 15M de Santa Perpètua .
 
Per tot això volem denunciar :
 
•   Que en l’actualitat hi ha un reglament orgànic municipal (ROM) que   evita la participació ciutadana en els plens municipals. Informar-vos   que al seu dia es van lliurar 4.000 signatures per a que es modifiqués   aquest aspecte del ROM. Tot això ha estat ignorat juntament amb la  falta  de compromís de l’alcaldessa que davant dels membres del 15M va   assegurar que dins del primer any de legislatura (2011) aquest  Reglament  municipal seria modificat, permetent així al poble exercir  aquest dret.  Ens preguntem per què el partit d’ICV que abans de guanyar  les  eleccions tenia tant interès en que parlés el poble, ara ho  reprimeix.  Què volen amagar al poble …
 
•   Denunciar també l’actitud repressiva d’aquest Ajuntament contra les   persones que contradiuen les seves polítiques socials. Com conseqüència   d’aquesta repressió la majoria de membres del 15M d’aquesta localitat   han estat i segueixen sent perseguits i denunciats per la policia local   de Santa Perpètua ded Mogoda.
 
Per   denunciar tota aquesta situació i reclamar els nostres drets dos   companys del 15M de Santa Perpètua iniciaran una vaga de fam el dia 19   d’octubre de 2013 a la Plaça de l’Ajuntament d’aquesta localitat.   Aquesta vaga de fam finalitzarà amb la resolució de la:
 
•   Retirada de totes les denúncies (la denúncia penal que té el pare de   família juntament amb un altre membre del 15M per l’ocupació de   l’habitatge i la denúncia penal pels fets esdevinguts abans del ple   municipal del dia 30 de maig)
 
• Total estabilitat pel que fa a la situació de l’habitatge per a la família que ocupa la casa 
 
• Modificació de l’òrgan municipal (ROM) per permetre la participació ciutadana .
 
Per tot això sol·licitem el vostre suport i solidaritat amb aquesta lluita .
 
LA SOLIDARITAT ÉS LA NOSTRA MILLOR ARMA!
 
logo_CVOlogo 15M Santa Perpetua
 
 
 
 
Coordinadora d’Assemblees 15M del Vallès Occidental
Twitter:   @CoordVallesOcc
 
 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s