MANIFEST

MANIFEST 15M VALLÈS OCCIDENTAL

Els i les indignades del Vallès Occidental, reunits en assemblea, constatem que segueix endavant i inclús augmenta la monumental estafa que el sistema dominant ens disfressa de crisi, i totes les solucions que aquest proposa, com està ocorrent a Grècia, només empitjoren la situació.

Per això manifestem:

Estar indignats/des amb una Constitució que no garanteix els drets socials bàsics (treball, salut, ensenyament, ect), però sí prioritza la limitació estricta del dèficit i del deute i prioritza, en especial, el pagament del deute per sobre de qualsevol altra despesa pública.

Estar indignats/des amb una Llei Electoral que no respecta la proporcionalitat entre vots i diputats, que adultera la voluntat popular, que fomenta el bipartidisme i que és culpable de que amb menys del 50% dels vots es pugui aconseguir la majoria absoluta.

Estar indignats/des amb una mal anomenada Democràcia, en la qual els ciutadans només es tenen en compte per a demanar-los el vot un cop cada quatre anys, oblidant-los i oblidant-se, fins i tot, d’allò promès electoralment. Sense existir cap mecanisme que permeti revocar càrrecs públics electes que no acompleixin amb el programa electoral amb el qual es van comprometre, o que abusin del seu càrrec per tal de realitzar activitats d’escassa ètica i utilitat, o fins al punt de convertir-se en activitats delictives.

Estar indignats/des amb un sistema polític majoritàriament corrupte, que s’ha rendit i entregat al gran capital (del qual només en són els capatassos), el qual ha generat un deute que serà impossible de saldar sense malmetre drets adquirits, i que compromet la qualitat de vida, no només de les generacions actuals, també d’aquelles que han de venir. Aquest fet converteix aquest deute no només en impagable, també en il·legítim.

Estar indignats/des amb l’augment del que en diuen retallades en Sanitat i Ensenyament, i que en realitat és un autèntic robatori: mentre a la dècada de l’euro els salaris només s’han apujat un 14%, la cistella de la compra ho ha fet en el 40%; mentre la precarietat laboral està per sobre del 30%, en els joves supera el 70%; mentre el 60% dels treballadors no passa dels 1000 euros mensuals, el salari mínim està congelat en 641,40 euros; mentre l’atur es troba en el 23%, lluny d’invertir en la creació de treball, se segueixen entregant quantioses ajudes finançades amb diner públic a una banca que, amb una mà les rep i amb l’altra desnona als que no poden seguir pagant; segueixen apareixent casos de frau fiscal, de corrupció i tot i que hi ha llei, no hi ha justícia.

Estar indignats/des amb els privilegis que els diferents Governs de l’Estat concedeixen a l’Esglèsia Catòlica d ls pressupostos públics i exempts de tot tipus d’impostos. Segons xifres del diari “EL PAIS”, el 2010 va rebre més de 6.000 milions d’euros i durant el 2012 rebrà 13.266.216,12 euros mensualment, segons el BOE del 31/12/11. Això incompleix la pròpia Constitució (article 16.3: “ninguna confesión tendrá carácter estatal”).

Estar indignats/des amb la despesa que suposa la Corona, que al 2011 va rebre més de 8 milions d’euros dels pressupostos de l’Estat, al quals s’ha de sumar la despesa d’alguns Ministeris, com ara Defensa i Interior.

Estar indignats/des amb que ens vulguin fer creure que tots som igual de culpables, que hem viscut per sobre de les nostres possibilitats, i de que l’única sortida és una REFORMA LABORAL que redueixi encara més condicions i drets laborals. Indignats amb que ens intentin convèncer de que si ens estrenyem el cinturó ens trauran del forat en el qual ells mateixos ens van ficar, de que ens intentin vendre la idea de que els recursos del planeta són infinits i que els podem seguir explotant sense control.

Indignats/des amb que menys de l’1 % de la població controli els mitjans de producció i, com a conseqüència, el destí del 99% restant.

Aquesta indignació, tenim l’objectiu de convertir-la en una eina que ens faci capaços de respondre als atacs que patim, i que ens serveixi per situar-nos en el camí de canviar la realitat, un camí que passa per despertar la consciència popular, per identificar-nos amb el que realment som (el 99%) i amb els explotats dels sistema. Tenim dret a recuperar les plusvàlues generades amb el nostre esforç. La causa de la nostra indignació és global, per tant, la nostra lluita, o és global, o no serà efectiva. I tot i que la lluita és global comença des de la base, des de cada assemblea (amb la seva pròpia sobirania), i aquesta alhora coordinada amb altres assemblees en efectiva unitat d’acció, millorant dia a dia la nostra organització i cohesió.

I COM NO ENS RESIGNEM NI ENS RENDIM, ben al contrari, DES DE LA UNITAT ENS REBEL·LEM I LLUITEM.

PARTICIPA!!!!  

——————————————————————————————–

MANIFIESTO INDIGNAD@S DEL VALLÈS

Las indignadas e indignados del Vallés Occidental reunidos en asamblea constatamos que prosigue e incluso aumenta la monumental estafa que el sistema dominante nos disfraza de crisis y todas las soluciones que propone como está ocurriendo en Grecia solo lo empeoran.

Por eso manifestamos:

Estar indignad@s con una Constitución que no garantiza los derechos sociales básicos, trabajo, salud, educación, bienestar social etc. pero si prioriza la limitación estricta del déficit y la deuda y la prevalencia absoluta en el pago de la misma sobre cualquier otro gasto público.

Estar indignad@s con una Ley Electoral que no respeta la proporcionalidad entre votos y diputados, que adultera la voluntad popular, que fomenta el bipartidismo y que es culpable de que con menos del 50% de los votos se puede tener mayoría absoluta.

 Estar indignad@s con una mal llamada Democracia en la que los ciudadanos solo cuentan para pedirles el voto una vez cada cuatro años olvidándose luego de ellos e incluso de lo prometido electoralmente al no existir ningún mecanismo que permita revocar cargos públicos electos que no cumplan con el programa electoral con el que se comprometieron o que abusen de su cargo para realizar actividades de escasa ética y utilidad o directamente delictivas.

Estar indignad@s con un sistema político mayoritariamente corrupto rendido y entregado al gran capital del que solo son los capataces, que ha fomentado una deuda que será imposible de saldar sin lesionar derechos adquiridos y que compromete la calidad de vida, no solo de las generaciones actuales también de las venideras lo que la convierte además de impagable en ilegitima.

 Estar indignad@s del aumento de lo que llaman recortes en Sanidad y Educación pero en realidad es un autentico robo, de que en la década del euro los salarios solo hayan subido un 14% pero la cesta de la compra lo haya hecho el 48%, de que la precariedad laboral esté por encima del 30% y que en los mas jóvenes supere el 70%, de que el 60% de los trabajadores no pasen de 1.000 eumensuales, de que el salario mínimo esté congelado en 641,40 eu, de un paro en el 23% y subiendo, de las cuantiosas ayudas con dinero público a una banca que con una mano los recibe y con la otra desahucia a los que no pueden seguir pagando, del fraude fiscal, de la corrupción generalizada, de que les salga gratis total porque puede que haya ley pero seguro que no hay justicia.

Estar indignad@s con  los privilegios que los diferentes Gobiernos del Estado conceden a la Iglesia Católica de los presupuestos públicos y exentos de todo tipo de impuestos. Según cifras de el diario “EL PAIS”, en 2010 recibió más de 6.000 millones de euros y durante el 2012 recibirá  13.266.216,12 euros mensualmente según el BOE del 31/12/11. Esto incumple la propia constitución, articulo  16.3 “ninguna confesión tendrá carácter estatal”

Estar indignad@s con el gasto que supone la Corona, que en 2011 recibió más de 8 millones de euros de los presupuestos del Estado, a los que hay que sumar los gastos que asumen algunos ministerios como defensa o interior.

Estar indignad@s con que nos quieran convencer de que todos somos igual de culpables, que hemos vivido por encimas de nuestras posibilidades, de que la única salida es una REFORMA LABORAL que reduzca aun mas condiciones y derechos laborales, de que si nos apretamos bien el cinturón nos sacarán del hoyo los mismos que en él nos metieron, de que los recursos del planeta son infinitos y se puede seguir esquilmándolo, de que menos del 1% de la población controle los medios de producción y como consecuencia el destino del 99% restante.

Ésta indignación tenemos el objetivo de convertirla en una herramienta capaz de responder a los ataques que sufrimos y que nos sitúe en el camino de cambiar la realidad, ese camino pasa por fomentar conciencia popular, por identificarnos con lo que realmente somos (el 99%) y los explotados del sistema, que tenemos derecho a recuperar las plusvalías generadas con nuestro esfuerzo, que la causa de nuestra indignación es global por lo tanto nuestra lucha o es global o no será efectiva, cada asamblea desde su soberanía pero con una efectiva unidad de acción, mejorando la organización y la coordinación de las mismas y como no nos resignamos ni nos rendimos muy al contrario desde la unidad nos revelamos y luchamos.

¡¡¡SUMATE!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s